fbpx

Konferencija „AgroEKO Travnik 2024: Sinergija poljoprivrede i turizma”

Podijeli

       

  S velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da učestvujete u konferenciji “AgroEKO Travnik 2024”, koja će se održati u četvrtak, 7.3.2024.godine, na adresi Donje Putićevo bb, 72270 Travnik, BiH.

Ovaj događaj organizira Središte za cjeloživotno učenje u suradnji s cijenjenim partnerima: USAID Projekt razvoja održivog turizma u Bosni i Hercegovini (Turizam), Alterural i Turističkom zajednicom Općine Travnik, uz podršku i pokroviteljstvo Općine Travnik, Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva kantona KSB/SBK i Ministarstva privrede/gospodarstva KSB/SBK.

Cilj konferencije je naglasiti ključne uloge poljoprivrede i turizma u održivom razvoju naše lokalne zajednice, s posebnim osvrtom na promicanje uspješnih primjera iz naših sela kantona KSB/SBK, koja su zasluženo prepoznata kao “Najljepša sela u BiH”.

Ova konferencija predstavlja izvrsnu priliku za sve koji su uključeni u poljoprivredu i turizam, kao i za one koji su zainteresirani za održivi razvoj, da se upoznaju, razmijene ideje i iskustva te zajedno rade na jačanju sinergije između ovih vitalnih sektora.

Pogledajte agendu na sljedećem linku:
https://turizambih.ba/wp-content/uploads/2024/02/agenda_agroeko_travnik_konferencija_2024-scaled.jpg

Budite dio ove inicijative! Registrujte se putem linka https://www.surveymonkey.com/r/YLG2P5G. i pridružite nam se u oblikovanju budućnosti naše zajednice kroz održivi razvoj, inovacije i međusektorsku suradnju.

Prijavite se na SCU Novosti

Budite u toku sa nama, prijavite se na naše novosti.

Pročitaj više

SCU organizira Dan otvorenih vrata STEM učionice
Novosti

SCU organizira Dan otvorenih vrata STEM učionice

U sklopu Dana općine Travnik, 26.03.2022. godine, SCU organizira Dan otvorenih vrata STEM učionice, tijekom kojeg će predstaviti zanimljive i interaktivne radionice predviđene za djecu od III do IX razreda osnovne škole.

SCU na it.reboot sajmu u Travniku
Novosti

SCU na it.reboot sajmu u Travniku

Svjesni činjenice da je tehnološko znanje i vještine važno primjenjivati još od ranih uzrasta, Središte za cjeloživotno učenje unapređuje svoj rad otvaranjem STEM učionice, koja je predstavljena na sajmu it.reboot u Travniku.

Imate prijedlog, pitanje ili vam je potreban neki savjet?

Na raspolaganju smo vam, slobodno pišite :)

small_c_popup.png

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat