fbpx

O nama

Tko smo mi?

Mi smo SCU

Središte za cjeloživotno učenje (SCU) je nevladina organizacija osnovana 2015. godine u Travniku.

Misija SCU je kvalitetna edukacija polaznika koja za konačni cilj ima zapošljavanje ili samostalan rad, razvoj malog i srednjeg poduzetništva.

Centar za digitalno doba

Kada smo ušli u ovu priču, svijet je bio znatno drukčije mjesto nego danas. Međutim, već tada smo vizionarski prepoznali današnje vodeće trendove u biznisu: digitalizaciju, razvoj startup poduzeća, IT sektor, inovacije u ruralnom razvoju.

Cilj nam je bio da svoje poznavanje tih polja prenesemo na druge ljude, to je ono što nas čini sretnim godinama unazad.

Kroz naše najveće strasti, obrazovanje i tehnologiju

Pomažemo tvrtkama i pojedincima da poboljšaju poslovanje, povećaju konkurentnost na tržištu i profitabilnije posluju.​

Vođeni svojom misijom

do sada smo provodili brojne aktivnosti i inicijative vezane za cjeloživotno učenje. Edukacije koje organiziramo u skladu sa Strategijom razvoja općine Travnik i Kantona središnja Bosna i pokrivaju najnovije stručne i tehnološke trendove, te omogućavaju polaznicima trenutnu primjenu stečenih znanja.

Naše edukacije se sastoje od nekoliko modula podijeljenih u razine i usklađene su sa europskim i međunarodnim standardima.

Tijekom proteklih godina

SCU intenzivno provodi edukacijske programe iz oblasti IT-a, stranih jezika, informatike i računarstva, digitalnog marketinga i poduzetništva.

Naš tim suradnika i predavača izuzetno profesionalno i nesebično prenosi znanje koje su stekli dugogodišnjim obrazovanjem, radom, učešćem na konferencijama, seminarima i radionicama, a u okviru istih ili sličnih obrazovnih područja.

Inkluzivnost i timski rad su naši prioriteti

SCU Tim

Upoznajte nas

Anto Bilić

Predsjednik

Katarina Andrić

Projekt koordinator

Almir Zukan

Programer

Ognjen Gajić

Projekt koordinator

Antonija Kajić

Web Developer I Marketing Assistant

Zašto se kaže da je SCU – u središtu zbivanja?

SCU posjeduje

vlastiti prostor od 440 kvadrata, te je svojim geostrateškim položajem u srcu Bosne i Hercegovine veoma podoban subjekt za organiziranje raznih događaja kao što su radionice, seminari, konferencije i slično.

Na raspolaganju su vam dvije manje učionice i jedna velika informatički opremljena učionica. Tu su i velika konferencijska sala, mali administrativni ured, te 3 STEM prostorije, kao i kuhinja i 2 toaleta. SCU posjeduje opremu, ljudske i tehničke resurse potrebne za provedbu edukacijskih i drugih programa.

Želite da radite sa nama?

Naša vrata su uvijek otvorena!

small_c_popup.png

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat