fbpx

O nama

Tko smo mi?

Mi smo SCU

Središte za cjeloživotno učenje (SCU) je nevladina organizacija osnovana 2015. godine u Travniku.

Naša osnovna misija jeste da svojim polaznicima obezbjedimo kvalitetnu edukaciju kako bi napredovali u karijeri, pronašli novi i bolje plaćeni posao, pokrenuli vlastiti biznis ili počeli da rade kao freelancer. Sve u zavisnosti od njihovih želja i potreba.

Centar za digitalno doba

Kada smo ušli u ovu priču, svijet je bio znatno drukčije mjesto nego danas. Međutim, već tada smo vizionarski prepoznali današnje vodeće trendove u biznisu: digitalizaciju, razvoj startup poduzeća, IT sektor, inovacije.

Cilj nam je bio da svoje poznavanje tih polja prenesemo na druge ljude, to je ono što nas čini sretnim godinama unazad.

Kroz naše najveće strasti, obrazovanje i tehnologiju

Pomažemo tvrtkama i pojedincima da poboljšaju poslovanje, povećaju konkurentnost na tržištu i profitabilnije posluju.​

Vođeni svojom misijom

do sada smo provodili brojne aktivnosti i inicijative vezane za cjeloživotno učenje. Edukacije koje organiziramo u skladu sa Strategijom razvoja općine Travnik i Kantona središnja Bosna i pokrivaju najnovije stručne i tehnološke trendove, te omogućavaju polaznicima trenutnu primjenu stečenih znanja.

Naše edukacije se sastoje od nekoliko modula podijeljenih u razine i usklađene su sa europskim i međunarodnim standardima.

Tijekom proteklih godina

SCU intenzivno provodi edukacijske programe iz oblasti IT-a, stranih jezika, informatike i računarstva, digitalnog marketinga i poduzetništva.

Naš tim suradnika i predavača izuzetno profesionalno i nesebično prenosi znanje koje su stekli dugogodišnjim obrazovanjem, radom, učešćem na konferencijama, seminarima i radionicama, a u okviru istih ili sličnih obrazovnih područja.

Inkluzivnost i timski rad su naši prioriteti

SCU Tim

Upoznajte nas

Anto Bilić

Predsjednik

Marija Smoljan

Projekt koordinator

Danilo Grbić

Marketing / Digitus Markus

Lojzo Tomić

Projekt koordinator

Ermina Mujčić

Dizajner

Lejla Spahić

Programer

Almir Zukan

Programer

Zašto se kaže da je SCU – u središtu zbivanja?

SCU posjeduje

vlastiti prostor od 440 kvadrata, te je svojim geostrateškim položajem u srcu Bosne i Hercegovine veoma podoban subjekt za organiziranje raznih događaja kao što su radionice, seminari, konferencije i slično.

Na raspolaganju su vam dvije manje učionice i jedna velika informatički opremljena učionica. Tu su i velika konferencijska sala, mali administrativni ured, te 3 STEM prostorije, kao i kuhinja i 2 toaleta. SCU posjeduje opremu, ljudske i tehničke resurse potrebne za provedbu edukacijskih i drugih programa.

Želite da radite sa nama?

Naša vrata su uvijek otvorena!

bs_BA
small_c_popup.png

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat