fbpx

Maker Faire Zagreb 2022

Maker Faire Zagreb 2022
Maker Faire najveći je obiteljski festival izuma, kreativnosti, snalažljivosti i poduzetništva pod pokroviteljstvom Organizacije Make Community Iz SAD-A.​

Podijeli

Maker Faire Zagreb 2022., susret stvaralaca i uradi sam entuzijasta, održao se prošlog vikenda u Tehničkom muzeju Nikola Tesla. Ove godine posjetitelji su mogli vidjeti preko 60 izloženih projekata, koje je predstavilo više od 200 izlagača, od kreativaca pojedinaca pa do organizacija, tvrtki i institucija. U organizaciji Središta za cjeloživotno učenje jedna mala skupina “makersa” iz Lašvanske doline posjetila je Maker Faire Zagreb i predstavila rad STEM učionice u sklopu SCU. Čestitamo FabLab Zagreb na čelu s gosp. Robertom Vdovićem na izvrsnoj organizaciji i nezaboravnom događaju. Središte za cjeloživotno učenje Travnik ovim putem zahvaljuje Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan RH na financijskoj pomoći u uspostavljanju STEM učionice i Američkoj ambasadi u Bosni i Hercegovini na financiranju SCU projekta: STEM učionica – put ka znanju, znanosti i inkluziji.

Prijavite se na SCU Novosti

Budite u toku sa nama, prijavite se na naše novosti.

Pročitaj više

SCU na it.reboot sajmu u Travniku
Novosti

SCU na it.reboot sajmu u Travniku

Svjesni činjenice da je tehnološko znanje i vještine važno primjenjivati još od ranih uzrasta, Središte za cjeloživotno učenje unapređuje svoj rad otvaranjem STEM učionice, koja je predstavljena na sajmu it.reboot u Travniku.

Imate prijedlog, pitanje ili vam je potreban neki savjet?

Na raspolaganju smo vam, slobodno pišite :)

small_c_popup.png

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat