fbpx

INOVACIJE I AGROBIZNIS

Podijeli

Želimo s vama podijeliti izuzetno inspirativno iskustvo koje smo doživjeli u petak, 24.11.2023., na V međunarodnom znanstveno-stručnom skupu “INOVACIJE I AGROBIZNIS: Izazovi do 2030.” koji se održao na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek – FAZOS, u organizaciji HAED – Hrvatsko Agroekonomsko Društvo

Peter Fabijan iz Udruge za ekonomiju zajedništva, oduševio nas je izvrsnom prezentacijom projekta SOFI – Inicijativa za pametnu ekološku poljoprivredu. Kroz njegovu prezentaciju, predstavio je aktivnosti koje provodimo, dijalog koji potičemo te na koji način radimo na ostvarenju i postizanju rezultata u suradnji s voditeljem projekta s Veleučilišta u Križevcima.

Tijekom skupa, imali smo priliku sudjelovati u stručnim predavanjima i poslušati izvrsna izlaganja sudionika programa, što nam je omogućilo upoznavanje s inovativnim projektima i izazovima u agrobiznisu. Ovo je bila izvanredna prilika za učenje i stvaranje novih poznanstava.

S posebnom zahvalnošću želimo se obratiti EUKI – Europskoj inicijativi za klimatske promjene i BMWK – Njemačkom saveznom ministarstvu za privredu i klimatske akcije, koji su nas podržali financijski, omogućivši nam ostvarenje projekta SOFI. Njihova podrška ključna je za postizanje naših ciljeva, a radujemo se budućoj suradnji i ostvarivanju zajedničkih uspjeha.

Hvala Hrvatskom Agro Ekonomskom Društvu za izvrsnu organizaciju skupa i svima koji su sudjelovali, podržali nas i doprinijeli ovom iznimnom događaju!

Prijavite se na SCU Novosti

Budite u toku sa nama, prijavite se na naše novosti.

Pročitaj više

Living diversity 2020
Projekti

Living diversity 2020

24.2. 2020. godine. Predstavnici središta za cjeloživotno učenje su imali priliku da sa još 15 sudionika iz Francuske i Njemačke dobi od 18 do 25 godina učestvuju u radionicama u Gradu Mannheim pod nazivom „Living diversity“.

Imate prijedlog, pitanje ili vam je potreban neki savjet?

Na raspolaganju smo vam, slobodno pišite :)

small_c_popup.png

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat