fbpx

Western Balkans EUKI Networking Conference 2023

Podijeli

Osoblje Središta za cjeloživotno učenje putuje u nedjelju, 24.09.2023. godine na ovogodišnju EUKI konferenciju umrežavanja Zapadnog Balkana koja će trajati od 25. do 27.09.2023. godine u Tirani, Albanija..

Ova konferencija ima za cilj okupiti praktičare i kreatore politike u području klimatskih akcija iz šest zemalja Zapadnog Balkana, Njemačke i susjednih država članica EU.

Događaj će pružiti vrijednu platformu za dijalog između civilnog društva, lokalnih i nacionalnih kreatora politika, s fokusom na provedbu Zelenog plana za zapadni Balkan. U organizaciji Instituta za urbana istraživanja (URI) uz potporu EUKI akademije, konferencija će omogućiti sudionicima EUKI projekata da razmijene najbolje prakse u provedbi Zelene agende na Zapadnom Balkanu, potičući međusobno učenje.

Konferenciju svakako možete pratiti i online, možete se registrirati putem linka: https://9so5f.r.a.d.sendibm1.com/mk/mr/sh/6rqJ8GoudeITQFeNO55N8lRBEfN/u2oheORmjjmo

Europska klimatska inicijativa (EUKI) njemačkog Saveznog ministarstva za ekonomska pitanja i klimatske akcije (BMWK) doprinosi ostvarenju ciljeva regionalnog klimatskog partnerstva financiranjem projekata civilnog društva na Zapadnom Balkanu.

Prijavite se na SCU Novosti

Budite u toku sa nama, prijavite se na naše novosti.

Pročitaj više

Novosti

SOFI – Smart Organic Food Initiative

Europska klimatska inicijativa (EUKI) Pametna organska poljoprivredna inicijativa  – Smart Organic Food Intiative  SOFI – Smart Organic Food Initiative (01.12.’22. – 31.03.’25.)U zadnjem mjesecu 2022.

Living diversity 2020
Projekti

Living diversity 2020

24.2. 2020. godine. Predstavnici središta za cjeloživotno učenje su imali priliku da sa još 15 sudionika iz Francuske i Njemačke dobi od 18 do 25 godina učestvuju u radionicama u Gradu Mannheim pod nazivom „Living diversity“.

Imate prijedlog, pitanje ili vam je potreban neki savjet?

Na raspolaganju smo vam, slobodno pišite :)

small_c_popup.png

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat