fbpx

EU4AGRI – Projekat „Podrška Europske unije za konkurentnost poljoprivrede i ruralni razvoj u Bosni i Hercegovini“

Podijeli

Projekat „Podrška Europske unije za konkurentnost poljoprivrede i ruralni razvoj u Bosni i Hercegovini“ – EU4AGRI.

Business Planning for better future – Poslovno planiranje za bolju budućnost

Ovaj projekt će se realizirati u prostorijama SCU Travnik za 20 učesnika koji će uživo pratiti edukacije. Putem ovog programa planiramo omogućiti i dodatnih 10 mjesta za osobe koje nisu u mogućnosti prisustvovati uživo ali će moči proći kroz kompletnu edukaciju online putem (koristeći zoom).

Glavni cilj projekta je jačanje konzultantskih usluga u BiH kroz treninge u oblasti poslovnog planiranja, pripreme projektnih prijedloga za financiranje i prijava na javne pozive u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

Ciljane grupe projekta: privatni pružatelji konzultantskih usluga za pripremu poslovnih planova i aplikacija za fondove financirane sredstvima EU i drugih izvora financiranja – fizička, te pravna lica koja nude ili namjeravaju da nude usluge konzaltinga i poslovnog savjetovanja iz domene koji je svrha ovog javnog poziva. Navedeno uključuje konsultante, osobe zaposlene u udrugama, zadrugama, firmama itd. koji planiraju da rade za njihove poslodavce u domenu koji je svrha ovog javnog poziva, kao i/ili nezaposlene osobe i/ili free-lancere (npr. nezaposlene agronome, ekonomiste itd.) s istom namjerom rada u domenu ovog javnog poziva.

Projekat financira Europska unija.

Prijavite se na SCU Novosti

Budite u toku sa nama, prijavite se na naše novosti.

Pročitaj više

Living diversity 2019
Projekti

Living diversity 2019

Living Diversity 2019. se održao u periodu od 28.07 do 04.08 u gradu Friedrichshafenu na jezeru Constance gdje su okupljene grupe mladih dobi od 14 do 18 godina iz Francuske, Bosne i Hercegovine i Njemačke.

Imate prijedlog, pitanje ili vam je potreban neki savjet?

Na raspolaganju smo vam, slobodno pišite :)

bs_BA
small_c_popup.png

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat