fbpx

Konferencija “STEM učionica – put ka znanju, znanosti i IT obrazovanju”

Konferencija "STEM učionica - put ka znanju, znanosti i IT obrazovanju"
Tim Središta za cjeloživotno učenje u sklopu sajma "it.reboot" u Travniku je održao konferenciju pod nazivom "STEM učionica - put ka znanju, znanosti i IT obrazovanju".

Podijeli

Ciljevi konferencije: predstaviti projekat STEM učionice, ukazati na važnost podrške razvoja IT i STEM tehnologija na području BiH, ukazati na značaj STEM i IT obrazovanja, animirati buduće stručnjake za zanimanja XXI vijeka, te podizanje svijesti o IT budućnosti Bosne i Hercegovine.

Predavači na konferenciji: 

  • dr. Kemal Kačapor – Udruženje za digitalnu transformaciju BiH, sa temom IT obrazovanja u BiH
  • gospodin Anto Bilić – predsjednik Središta za cjeloživotno učenje, sa temama cjeloživotnog učenja i profitabilnim zanimanjima
  • gospođa Anesa Spahić – voditeljica STEM učionice, sa temom implementacije projekta “STEM učionica – put ka znanju, znanosti i napretku”.

Imali smo čast ugostiti gospodina Farisa Hafizadića, koji je u ime općine Travnik predstavio  perspektive IT sajma it.reboot u Travniku.

Konferenciji su prisustvovali učenici sa roditeljima, nastavnici, ravnatelji/direktori osnovnih škola, konzul Republike Hrvatske u BiH – Vitez, IT stručnjaci, poduzetnici, te mnoga zainteresirana javnost.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo svima koji su uspjeli da nam se pridruže i koji su svojom posjetom i učešćem potvrdili značaj i opravdanost svih planiranih i provedenih programskih sadržaja.

 

Posebne zahvale idu Središnjem uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Konzulatu Republike Hrvatske u Vitezu, općini Travnik, Udruženju za digitalnu transformaciju Bosne i Hercegovine, Grawe osiguranju, te predavačima koji su ostvarili ciljeve ove konferencije.

Prijavite se na SCU Novosti

Budite u toku sa nama, prijavite se na naše novosti.

Pročitaj više

p-prom i scu
Novosti

P-PROM d.o.o. i SCU

Posjet Zagrebu završio je radnim sastankom s gosp. Petrom Lovrić, stručnim savjetnikom u P-PROM.

Imate prijedlog, pitanje ili vam je potreban neki savjet?

Na raspolaganju smo vam, slobodno pišite :)

bs_BA
small_c_popup.png

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat