fbpx

Škola stranih jezika

„Koliko jezika znate, toliko vrijedite.”

Za prevazilaženje svih jezičnih barijera

Obogatite svoje znanje jezika

Dobrodošli u naše škole stranih jezika.

Kada govorite više jezika,

možete da dođete do veće zarade, šire mreže poslovnih partnera, većeg broja prijatelja, efikasnije ćete se snalaziti u stranim zemljama. Takođe, naučnici su otkrili da poliglote u starosti imaju manje šanse za gubitak pamćenja, kao i da lakše rješavaju svakodnevne probleme i imaju razvijeniju kreativnost.

Spisak razloga „za” učenje novog jezika je dugačak, na vama je samo da pronađete svoje osobne motive. U SCU trenutno možete učiti engleski i njemački kao najpopularnije i najkorisnije jezike za ljude sa naših prostora.

Od A1 do C2

Engleski jezik

SCU u svojoj ponudi ima različite razine engleskog jezika A1, A2, B1, B2, C1, C2. Prvo ćemo provesti besplatan test procjene vašeg znanja i u skladu sa tim vam odrediti odakle treba da krenete sa nadogradnjom svog rječnika. Kako biste se uvjerili da je SCU zaista mjesto za vas, ogledni sat je besplatan.

Obogatite svoj CV najtraženijim jezikom u biznisu!

Tečaj poslovnog engleskog jezika

Kada poznajete poslovni engleski, mnogo ćete jednostavnije pronaći zajednički jezik sa pojedincima i kompanijama u globaliziranom svijetu biznisa, bilo da radite u privatnoj firmi, imate svoje poduzeće ili ste freelancer.

Engleski je dominantan

u današnjoj poslovnoj sredini i nerijetko možete stupiti u kontakt sa ljudima kojima je ovo maternji jezik – oni koriste specifične fraze i stručnu terminologiju sa kojima se vjerovatno ne susrećete svakodnevno. Ali uz SCU tečaj poslovnog engleskog jezika ovi izrazi i riječi ući će i u vaš rječnik. I što se kaže – you will get that ball rolling!

Vaša poslovna svakodnevnica

na poslu uz engleski biće lakša, a svoj profesionalni profil podići ćete na viši nivo. Online tečaj poslovnog engleskog jezika namijenjen je polaznicima koji se spremaju za karijeru u međunarodnoj zajednici ili polaznicima koji već imaju posao, a zainteresirani su da unaprijede svoj engleski. Predavači sa dugogodišnjim iskustvom pomoći će vam da brzo i efikasno razvijete svoje jezične vještine u biznis okruženju.

Učenje engleskog jezika

za poslovni smjer se razlikuje od općeg engleskog po izboru materijala i konteksta za slušanje i čitanje, kao i po izboru gramatičkih vježbi i riječnika. Podijelili smo naš tečaj na poučne lekcije kako bismo vas pripremili za situacije s kojima ćete se vjerojatno susresti na svom radnom mjestu. Na kraju našeg tečaja engleskog jezika imat ćete jezične vještine potrebne za uspjeh u svom poslu.

Počinjemo sa osnovama:

od telefonskog bontona do ključnih riječi u razgovoru. Nakon toga prelazite na naprednije zadatke, poput vođenja sastanka na engleskom jeziku, pregovaranja i održavanja uspješne prezentacije. Također, na SCU online tečaju naučit ćete i kako da napišete odličan poslovni e-mail ili izvještaj na engleskom. Po završetku dobijate odgovarajući certifikat i potvrdu za CV.

Ovladajte poslovnim engleskim još danas!

Iskažite vaše interesovanje,
prijavite se na poslovni engleski

Uskoro

Engleski jezik
predavač

Vaš vodič kroz Strane jezike

Upoznajte predavača

Neka vaše dijete savlada engleski u virtualnoj SCU school-ici

Online tečaj engleskog za djecu

Dok vi ovladavate poslovnim engleskim,

Vaše dijete

može paralelno da pohađa našu virtualnu SCU school-icu. Iako za nova znanja nikada nije kasno, studije pokazuju da je najefikasnije da se sa učenjem jezika krene pre desete godine života kako bi ga osoba potpuno tečno govorila.

Vaše dijete

Iz tog razloga

upišite na online tečaj engleskog što prije, kroz uobičajene svakodnevne situacije u društvu svojih vršnjaka naučit će osnove jezika. Riječnik djeteta postaje bogatiji sa svakom pređenom lekcijom zahvaljujući video materijalu i predanom učitelju.

Škola možda nema reputaciju omiljenog mjesta među klincima,

Ali zato virtualne SCU učionice

veoma rado posjećuju čak i najmlađi. Gradivo se savladava kroz zabavne igre, pjesme i priče pa mališani uvijek željno iščekuju sljedeće predavanje.

Ako vam više odgovaraju sati 1-na-1…

U SCU također nudimo

mogućnost pohađanja individualnih časova stranih jezika – to podrazumijeva: pisanje zadaća, priprema za testove, pismenih radova, ispita, diktata, pisanje molbe i biografije, nasamo sa predavačem. Instrukcije stranog jezika (morfologija/sintaksa) se odvijaju za sve uzraste i sve razine, kao i sva stručna područja kojima se polaznik ili polaznica zanimaju.

Predavanja 1-na-1

sa predavačem prilagođavaju se pojedincima ovisno od zanimanja, predznanja i očekivanog tempa napredovanja. Uz individualni tečaj stranog jezika samostalno birate broj sati, termine nastave, dinamiku tečaja i jezične sadržaje! Najbolji uvjeti rada i kvalitetna predavanja za svakog polaznika cilj su našeg tima.

Prijavite se na naše
tečajeve engleskog jezika

Naučite i uštedite! Kupite obuku u cjelosti po promotivnoj cijeni!

small_c_popup.png

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat