fbpx

Digitus Markus

Kompletna obuka iz digitalnog marketinga

Na jednom mjestu

Sve što treba da naučite o
digitalnom marketingu

Internet je naša svakodnevnica,

Jedno globalno tržište

na kojem se plasiraju različiti proizvodi i usluge kako putem društvenih mreža, tako i pomoću websitea, emaila, optimizacije sadržaja za pretraživače.

Vaš cilj kao vlasnika biznisa ili digitalnog menadžera bit će da upakirate ono što nudite u najprivlačnije online paket. Na Akademiji za digitalni marketing bavit ćemo se različitim tehnikama koje vam mogu pomoći da budete veoma zapaženi u virtualnom svijetu i od toga zarađujete.

Šta je cilj obuke?

Digitus Markus teži da vas upozna sa osnovama digitalnog marketinga (digitalni identitet, marketinške strategije i kampanje, platforme i alati za digitalni marketing) i kod vas formira način razmišljanja potreban za postizanje pozitivnih rezultata u vašim marketinškim kampanjama na internetu.

Obuka je izrazito interaktivna te zahtjeva od vas da konstantno usvajate nova znanja i aktivno ih primjenjujete u svom radu. Bitno je naglasiti da kao i u svemu i u digitalnom marketingu ne treba odustajati prerano. Potrebno je puno smislenog testiranja i odlučnost da pronađete svog kupca. Nadamo se da će vam biti korisno i zabavno!

Šta dobijate od obuke Digitus Markus?

– Upoznavanje sa osnovama iz oblasti digitalnog marketinga i poduzetništva

– Pripremu i praktične primjere za elemente strategije i izvršenja online marketing kampanja

– Provjeru i testiranje stečenog znanja tijekom tečaja

– Interaktivnu obuku koja doprinosi formiranju načina razmišljanja fokusiranog na rezultate.

Kome je namijenjena obuka Digitus Markus?

– Početnicima koji se do sada nisu upoznali sa ovom oblasti, a željeli bi da steknu znanja koja mogu odmah da upotrebljavaju u praksi;

– Onima koji obavljaju usluge digitalnog marketinga i žele da prošire svoje znanje;

– Predstavnicima firmi koje su spremne da se aktivnije angažuju kako bi internet radio u njihovu korist – Hajde da se zajedno aktiviramo u digitalnom svijetu;

– Naravno, i svi ostali su dobro došli.

Nemate klijenta?

Ne predstavljate brend ili firmu za koju radite, ali želite da usavršite poznavanje digitalnog marketinga? Nikakav problem! Akademija Digitus Markus je praktična i od vas se očekuje da predstavljate neki brend – međutim ukoliko trenutno ne radite ni za koga, ali imate želje ka tome, osmislite vizualni proizvod, uslugu ili biznis, kao i tržište na kom se nalazi.

To može da bude stranica za prodaju solarnih panela Solaris iz Bijeljine, frizerski salon Aida iz Sarajeva ili pak Olivanderova radnja sa magičnim štapićima iz Dijagon-aleje. Neka samo nebo bude granica vašoj mašti – kreativnošću ćete uostalom pokazati i svoj potencijal za digitalni marketing.

Danilo Grbić

Digitus Markus predavač

Vaš vodič kroz digitalni marketing

Upoznajte predavača

Utisci polaznika

Digitus Markus obuke

Nema potrebe da čekate

Prijavite se već danas na besplatan sat!

Šta ćete sve naučiti

Program obuke Digitus Markus

Trajanje: 8 modula – dva puta po dva sata tjedno (1x45min, pauza 15 min, 1×45 min), sedmično u večernjim satima po modulu online.

Broj lekcija: 48
Broj sati: 67

Nivo: Osnovni/Srednji

Radni zadaci: Polaznici će tokom predavanja dobivatii zadatke i kvizove koji će im pomoći da utvrde gradivo.

Ova obuka pokriva široko polje digitalnog marketinga u cilju da svakom polazniku pruži uvid u mogućnosti, aktivnosti, alate, platforme i taktike kako da pokrene i vodi digitalne kampanje.

Predavač ne može da garantuje prodaju proizvoda ili usluge nakon primjene znanja naučenog u ovom tečaju.

Modul 1

Uvod u digitalni marketing / 4 sata

Modul 2

Aktivnosti i grane digitalnog marketinga / 11 sati

99,00 KM

Modul 3

Komunikacija na internetu / 9 sati

99,00 KM

Modul 4

Alati i platforme za digitalni marketing / 9 sati

99,00 KM

Modul 5

Analitika i priprema za kampanje / 10 sati

99,00 KM

Modul 6

Kampanje praktično Google Ads / 8 sati

149,00 KM

Modul 7

Kampanje praktično Facebook i Instagram reklamiranje / 8 sati

149,00 KM

Modul 8

Email kampanja – praktično / 8 sati

149,00 KM

Idealna ponuda za početnike u digitalnom marketingu

Digitus Markus "Starter" paket

Moduli od 1 od 5

249,00 KM

Za izazovnije poduhvate u digitalnom marketingu

Digitus Markus "Napredni" paket

Moduli od 6 od 8

299,00 KM

Kupite kompletnu Digitus Markus obuku

Naučite i uštedite! Kupite obuku u cjelosti po promotivnoj cijeni!

499,00 KM

Danilo Grbić je digitalni menadžer, pedagog, kreativni producent i projektni menadžer. Iako je svoju poduzetničku karijeru započeo mnogo ranije radeći dodatno kao samostalni producent za razne vrste klijenata, Danilo Grbić se u poduzetničke vode zvanično uključuje 2013. osnivanjem firme Antigravity Music, koja je bila nastavak na 13 godina rada u kreativnoj zoni, ponajviše advertajzing industriji. Godinu dana kasnije kroz Antigravity Music osniva startup Qorio i kreće da razvija proizvod, karaoke muzičku aplikaciju sa pametnim algoritmom za ocjenjivanje pjevanja. Qorio je prezentovao na konferencijama WSJDLive u Sjedinjenim Američkim Državama (Top 5 startupa od 200), Austrian Business Angel Day (Top 5 startupa) i raznim drugim konferencijama na Balkanu i šire te je i jedan od dobitnika Challenge granta Švedske ambasade u BiH. Kao startup osnivač konstantno je nadograđivao svoj poduzetnički duh kroz edukacije, treninge i naravno osobno iskustvo. Nakon 4 godine, prinuđen je da obustavi rad na Qorio-u i fokusira se na svoje vještine koje je stekao kao startup osnivač. Dodatno osniva online prodavnicu Crypto & Proud čiji je fokus bio na fanove kripto valuta. Prodavnica je narasla na preko 1.000 proizvoda kada je odlučio da je ugasi i ode u Vijetnam da radi za firmu Amanotes koja se bavi razvojem muzičkih igara za mobilne telefone. COVID kriza ga je zatekla u Maleziji te je bio prinuđen da se vrati na Balkan.

Spajajući dugogodišnje iskustvo u kreativnoj strani advertajzinga i nove vještine koje je stekao kroz Antigravity Music, Qorio i Crypto & Proud Danilo je danas freelance digitalni menadžer i konsultant koji svojim klijentima pomaže da zarone duboko u vode digitalnog marketinga, grane marketinga koja je stekla veliku popularnost u poslednjih 10+ godina. Spajajući kreativni pristup, posvećenost prema konkretnim rezultatima i poduzetnički način razmišljanja uz poznavanje najnovijih tehnika, alata i strategija na internetu Danilo vam može pomoći da spremno uđete u široko polje digitalnog marketinga kroz Akademiju iz digitalnog marketinga Digitus Markus u SCU.

 
small_c_popup.png

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat