Engleski jezik

Engleski jezik danas je globalno sredstvo komunikacije te je vodeći jezik znanosti, tehnologije, poslovnog svijeta itd..

Vodeći se starom izrekom, koja glasi: „Koliko jezika znaš, toliko vrijediš“, u SCU-u nudimo vrhunske tečajeve jezika u sklopu naše jezične škole. U želji da istaknemo kako nam je svaki član društva podjednako važan, naša jezična škola nudi tečajeve stranih jezika za sve uzraste.

1.Opći tečaj engleskog jezika- namijenjen je svima koji žele razviti svoje jezične vještine, govor, pisanje, čitanje i slušanje na engleskom jeziku. Na taj način naučit ćete razgovarati na engleskom jeziku slobodno, djelotvorno i ispravno. U malim grupama učit ćete engleski jezik i učenje će biti efikasnije i brže jer će profesori imati više vremena posvetiti se Vama.

2.Ako ste potpuni POČETNIK bez ikakvog znanja engleskog jezika za Vas imamo početnički tečaj na kojem ćete jednostavno i ugodno započeti učiti engleski jezik.

3. Ako ste napredni korisnik tada za Vas imamo tečajeve prilagođene Vašem stupnju.

4. Tečaj Poslovnog engleskog jezika- olakšava ti poslovnu svakodnevnicu na engleskom jeziku i nadograđuje tvoj profesionalni profil.

Kroz komunikacijski pristup na tečaju poslovnog engleskog simuliramo poslovne situacije s radnog mjesta i na taj način osiguravamo uspješnu usmenu i pismenu komunikaciju. Za upis

ovog tečaja potrebno je jezično predznanje koje odgovara najmanje završenoj jezičnoj razini A1.

5. Indvidualna nastava/instrukcije (pisanje zadaća, priprema za testove, pismenih radova, ispita, diktata, pisanje molbe i biografije, instrukcije engleskog jezika (morfologija/sintaksa) se odvijaju za sve uzraste i sve nivoe i sva stručna područja za koje se polaznik/-ca zanima i prilagođava se indvidualnim željama (npr. zavisi od zanimanja,kojim se bavi i kakvo predznanje ima polaznik/-ica).

Najbolji uvjeti i kvalitet za svakog polaznika cilj su našeg tima, Vaš zadatak je samo da se prijavite, navedete svoje želje i mogućnosti, a mi smo tu da pronađemo rješenje.

Opći tečaj engleskog jezika: 40 sati, cijena 150 KM (u cijenu nisu uračunate knjige)

Tečaj poslovnog engleskog jezika: 48 sati, cijena 230 KM (u cijenu su uračunate knjige)

Individualna nastava/ instrukcije – na upit.

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE!