Tečajevi za početnike

Svjedoci smo brzog razvoja društva kao informatičke cijeline (globalno selo) u kome je pravovremena i točna informacija od vrlo visokog značaja. Shodno tome poznavanje informacijskih tehnologija je neophodno za dalji uspješan razvoj karijere.

Savladajte osnovne informatičke sposobnosti kroz naše tečajeve kao što su:

  • Osnove Operacijskih sustava Windows 7 i 10.
  • Microsoft Office tečajevi za : Office365, 2010, 2013 , 2016.
  • Tečaj za osnove računarskih mreža.
  • Osnove baze podataka
  • Uvod u programiranje

Osnove operacijskih sustava

Tečaj je osmišljen tako da na pristupačan način omogući upoznavanje s Windows 7 ili Windows 10 operativnim sustavom. Podijeljen je u logičke cjeline (module) koji vas na detaljan način upoznaju s tematikom koju obradjuju počevši od instalacije, konfiguriranja, optimizacije rada i rješavanja problema u radu sustava.

 

Microsoft office kurs

Na Microsoft Office tečaju naučite kako da brzo i jednostavno samostalno kreirate tabelarne proračune, tekstualne dokumente multimedijalne prezentacije, što je osnova današnje poslovne komunikacije.Naše iskustvo je garancija Vašeg uspjeha.

 

Osnove računarskih mreža

Što je mreža?Kako povezati nekoliko računala u jednu, sigurnu i smislenu mrežu?Odgovore ćete dobiti upravo na ovom tečaju koji pruža stjecanje teoretskog i praktičnog znanja rada računalne mreže i mrežne opreme. Uspješnim završetkom ovog programa obrazovanja polaznici će znati postaviti i održavati manju mrežu računala te instalirati i otklanjati probleme u radu na radnim stanicama s Microsoft Windows 7 i 10 operativnim sustavom, kao i raditi instalacije i održavanje Microsoft Windows server poslužitelja.

Osnove baze podataka

Skup podataka organiziranih i spremnih za brzu pretragu i pristup korisniku predstavljaju bazu podataka. Cjelokupan sustav jedne baze podataka podrazumijeva i mogućnost administriranja, memoriranja kao i organiziranja podataka iz baze. Ovisno o tome na koji način su organizirani podaci, razlikujemo više različitih vrsta baza podataka: mrežne, relacijske, objektno-orijentirane, hijerarhijske, objektno-relacijske baze i dr.

 

Uvod u programiranje

Uvodom u programiranje ćete moći savladati određene vještine i principe programiranja, odnosno u kreiranju programa. Kroz tečaj upoznati ćete se sa procesom razvoja softverskih aplikacija od logičke analize problema, kreiranje dizajna , specifikacija do implementacije koristeći Python programski jezik. Nakon završenog tečaja polaznik dobiva Microsoft Certifikat o završenom tečaju.