All for Joomla All for Webmasters
-->

PRVI U BOSNI I HERCEGOVINI organiziramo pripreme za državnu / eksternu maturu

Prilike i pogodnosti koje SCU nudi!

 

Projekt priprema za državnu maturu Središte za cjeloživotno učenje izvodi u suradnji sa Otvorenim učilištem Algebra iz Zagreba koji svoj kvalitetan rad dokazuju podatkom da 93% njihovih polaznika upisuje željeni fakultet već u prvom roku.

SCU nastoji kvalitetu koju Algebra nudi u Hrvatskoj transferirati u Bosnu i Hercegovinu i omogućiti maturantima pripreme za državnu maturu  u svojoj državi. SCU kroz projekt priprema za državnu maturu nudi kvalitetu programa uz jako povoljne cijene s konačnim ciljem uštete vremena i novca maturantima i njihovim roditeljima. 


Prednost koju je važno istaknuti jeste razlika priprema pojedinačnih predmeta u SCU i privatnih instrukcija. SCU nudi mogućnost odabira pojedinačnih predmeta za pripreme kroz koje će maturanti ostvariti uštedu i do 50% jer bi cijena pojedinačnog predmeta iznosila samo 5.80KM. Na taj način maturantima se otvara mogućnost upisa dva do tri predmeta po cijeni jednoga, ako se uzmu u obzir okvirne cijene privatnih instrukacija.


Kvalitetu ovog projekta također čini i profesionalno opremljen prostor koji ispunjava sve uvjete za kvalitetan rad. Ono što je također važno istaknuti jest izvođenje priprema svih predmeta na jednoj lokaciji što čini rad produktivnijim i u velikoj mjeri olakšava maturantima u smislu uštede vremena.

Istraživanjem teme državne mature došli smo do informacije da razina znanja maturanata iz BiH, koji polažu maturu u Hrvatskoj, iz godine u godinu pada što se očituje na konačnim rezultatima državne mature, stoga su pripreme jako važno ako se želi ostvariti upis na željeni fakultet.

Zašto izabrati SCU za pripreme državne / eksterne mature i upis na fakultet? Zato jer Vam SCU nudi sljedeće:

  >Pripreme u svojoj državi / bližem okruženju

  >Kvalitetne uvjete za produktivan rad / Profesionalno opremljene učionice

  >Kvalitetne i iskusne profesore

  >Uštedu novca i vremena

  >Pripreme na jednoj lokaciji

  >Rad prema posebnom programu priprema za državnu maturu (Algebra)

  >Besplatno savjetovanje 

sculogo bijeli

Impressum

Središte za cjeloživotno učenje

  • Adresa: Donje Putićevo bb, 72276 Travnik
  • Tel: 030/708-300
  • Email: info@scu-bih.ba
  • Web: www.scu-bih.ba

Radno vrijeme

  • Radni dani: 09:00-22:00 sata
  • Subotom: 09:00:15:00 sati
Top