AKADEMIJA ZA DIZAJN

Ispoljavanje kreativnosti kroz ovaj vid dizajna donosi neograničen vid mogućnosti, kao i priliku za konkretnom zaradom. Kroz ovaj edukacijski program polaznici se upoznaju sa naprednim funkcijama Adobeovih programa koji se danas najviše koriste u digitalnom izdavaštvu:

  • Illustrator
  • Photoshop
  • InDesign i
  • Acrobat


Akademija polaznike vodi kroz nekoliko projekata namijenjenih zaoštravanju dizajnerskih vještina i proširivanju znanja o softveru. Naučit će se kako razviti atraktivne reklame i brošure, manipulirati i retuširati fotografije radi vizualnog utjecaja i najbolje prakse za pristupanje i prevladavanje mnogih uobičajenih izazova u dizajnu.

Završni dio ovog edukacijskog programa udaljit će se od pojedinačnih projekata i usredotočiti se na cjelokupne vodeće principe i teorije koji upravljaju dobrim grafičkim dizajnom. Steći će se dublje razumijevanje principa koji stoje iza teorije boja, identiteta i marke, kao i dizajna logotipa i razvoja slova.

Akademija za grafički dizajn traje 14 dana, održava se 2 puta sedmično, 4 sata dnevno. Cijena ovog edukacijskog programa je 400 KM.
AKADEMIJE

Akademija za poduzetničke vještine

350.00 BAM

Edukacijski program usmjeren na poduzetništvo može pomoći mladima da razviju ključne životne vještine koje će im služiti u svijetu koji se brzo mijenja.

Saznaj više

Akademija za programiranje

850.00 BAM

Akademija predstavlja odličnu startnu poziciju za uspješne programere. Full stack web development, frontend web programiranje ili backend softver development.

Saznaj više

Akademija za marketing

350.00 BAM

Akademija za digitalni marketing omogućava polaznicima da postanu stručnjaci za digitalni marketing kroz profesionalno i kreativno korištenje različitih tehnika.

Saznaj više